22 40 30 90 post@2your-life.dk
2 your life

Om mig

Velkommen hos
2 your life

Jeg, Marianne M. Petersen er uddannet socialpædagog, social­- og sundhedsassistent, intuitiv og pædagogisk massør uddannet hos bl.a. Eirik Tollefsen, Center for Pædagogisk Massage.

Og jeg har taget uddannelse i Sjælspsykologi, Diplomeret transpersonlig vejleder Kentaur Træning, Fremtiden skabes indefra … Kenneth Sørensen.

Mindfulness Practitioner fra Mindfulness Akademiet og certificeret ID Life Coach fra ID Academy, Drueholm (under Ole Vadum Dahl). Er færdiguddannet som ID psykoterapeut sommer år 2015.

Jeg har også den 4-årige psykoterapeutiske uddannelse,
hvor jeg  blev certificeret i 2015.

Min tilgang

Mennesker er forskellige og føler, oplever problemstillinger på helt forskellige måder – alt sammen med afsæt i de omstændigheder vi selv er vokset op under.

I min tilgang til terapien inddrager jeg adskillige af psykologiens retninger og terapeutiske metoder. Men hvilke afhænger af den konkrete situation. Jeg gør brug af indsigter og metoder fra kognitiv og systemisk til psykodynamisk, eksistentiel, humanistisk og transpersonel psykologi.

Målet for terapien er forskelligt fra menneske til menneske, men terapien vil altid i en eller anden forstand åbne nye perspektiver og derved være med til at skabe en forandring.

Som klient bliver man mere bevidst omkring sig selv og samspillet med omgivelserne. Det ændrer i sig selv på bestemte former eller adfærdsmønstre. Og det åbner øjnene for nye muligheder at “gøre sig fri af fortiden” – og lære at acceptere sig selv som man er …

Som terapeut sørger jeg selv for hele tiden at holde mig fagligt opdateret gennem videreuddannelse og ved at indgå i et fællesskab med andre dygtige behandlere.

Løbende supervision og selvterapi er en nødvendighed og en forudsætning for at man kan gro som terapeut. Og ved at indgå i udviklingsgrupper holder jeg mig velinformeret og vel forberedt i arbejdet med mine medmennesker.

Er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Privat

Er født i 1962. Bosat i Fuglebjerg, nær Næstved på Sydsjælland. Mor til tre voksne børn, samt mormor til Maya.

Jeg tror på, at alle mennesker skal mødes uden fordømmelse, og at de skal vises mulighederne for fremover at udvikles og leve et liv med positivitet, glæde og lykke.

Sport har jeg dyrket hele mit liv og holder både min sjæl og krop i god form. Jeg maler lidt i fritiden, elsker lange gåture ved skov og strand. Jeg elsker at være kreativ og skabende.

Fritiden bruges også på tid sammen med børnene, min familie, venner, tur på MC’en eller alene med en god kop kaffe.

Jeg deltager jævnligt i kurser, seminarer, foredrag, retreats mm for hele tiden at holde mig opdateret og udvikle mine kompetencer. Jeg er særlig inspireret af Eckhart Tolle, Ole Vadum Dahl, Jon Kabat-Zinn, med flere …

Jeg har taget en efteruddannelse i familieopstilling for psykoterapeute hos Liv Dhanyo Thommesen, MPF og leder af ISFO- Institut for Systemisk Opstilling, Familieopstilling og Organisationsopstilling.

Jeg er en erfaren og kompetent ID life Coach og færdiguddannet psykoterapeut. Jeg tilbyder psykoterapi og coaching i rolige omgivelser på min bopæl. Jeg har tavshedspligt og vægter en høj etik i det terapeutiske arbejde.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om, hvorvidt psykoterapi eller coaching er noget for dig. På min Facebook side deler jeg inspiration, redskaber og input til personlig udvikling og vækst.

kom og besøg mig

Behandling tilbydes 
på min bopæl